a
a

A lőtér

Csatlakozz egyesületünkhöz, vegyél részt versenyeinken egész évben!

Miért a Jerring?

A legjobb a maga nemében

A JERRING Magyarország legnagyobb és egyik legszínvonalasabb lőtere, mely 50 hektáros területen helyezkedik el.

Nemcsak itthon, de Európában is egyedülálló pályának számít, hiszen alig van olyan lőtér, ahol egy helyszínen elérhetőek a compak sporting és korongvadász pályák – különösen ilyen nagy számban.

Az Alföldön teljesen szokatlan az itteni egyedi és egészéges mikroklíma, amelyet a lőtér helyszínéül szolgáló hatalmas tölgyerdő biztosít. A kellemes mikroklímának köszönhetően a pályát télen és nyáron is kényelmesen lehet használni.

Arra törekedtünk, hogy a JERRING-en minden természetes anyagból készüljön, rengeteg fa felhasználásával. A korongjaink lebomlanak, nem károsítják a környezetet.

A lőtéren 26 pályát alakítottunk ki, amelyből 22 korongvadász, 5 pedig teljesen automatizált compak sporting pálya.

10 emelt lőállásunk van, amellyel akár a legkülönfélébb hegyvidéki helyszínek körülményeit, egyben a legváratlanabb lövési szituációkat is tudjuk szimulálni.

Egy minden kényelemmel felszerelt 150 négyzetméteres klubház és rendezvényközpont fogadja a látogatókat, amely egyszerre 100 fő befogadására alkalmas.

A lőtér, a klubház és maga a tölgyerdő a legkülönfélébb társasági események helyszíneként szolgálhat: így legénybúcsúk, születésnapok és csapatépítő tréningek  szervezésére is alkalmas. Az ilyen jellegű rendezvényeknek csak a fantázia szab határt. Biztosítjuk a helyszínt, vendéglátást, szakmai felügyeletet, de a rendezvények kitalálásában is szívesen közreműködünk.

A Jerring története

A lövészet központja

Amikor megálmodtam a JERRING lőteret, még egy lényegesen kisebb saját lőtéren csiszolgattam a tudásom, de ahogy egyre több és több nemzetközi tapasztalattal gyarapodtam, lassan megérett az idő is, hogy hozzáfogjak,hitem szerint, Magyarország legprofibb lőterének megépítéséhez.

Soha nem csak egy lőtér lebegett a szemem előtt, hanem egy közösségi centrumot szerettem volna létrehozni, ugyanis a koronglövészet mellett a sport rendezvények szervezése a másik szenvedélyem.
Már sok évvel ezelőtt kinéztem ezt a gyönyörű tölgyerdőt, amely végül is a JERRING Lőtér otthona lett.

A tényleges munkálatok 2019 őszén kezdődtek el és részben Felgyő önkormányzatának, részben családom támogatásának köszönhetően néhány hónap alatt, megépítettük a lőteret.